Digitalni tisk

KAJ JE DIGITALNI TISK?

Digitalni tiskalniki so v svetu zelo razširjeni in poznamo več različnih vrst ter izvajalcev. Digitalni tiskalnik uporablja za svoje delovanje tako imenovan toner, ki na poseben valj nanaša barve. Le te pa se nato s pomočjo valja odtisnejo na izbran material. Digitalni tisk pokaže svoje prednosti predvsem pri manj številčnih nakladah, saj je tukaj cena digitalnega tiska izjemno konkurenčna. Digitalni tiskalnik nam med drugim omogoča, da je vsaj odtis drugačen (datum, koda, ime in priimek, naslov…), saj se vsak odtis ustvari sproti. Variacije med odtisi nam ne predstavljajo večje časovne obremenitve pri delu. Zavedamo se, da je personalizacija izdelkov v trenutnem času izjemnega pomena tudi na področju trženja. Prav tako nam digitalni tisk omogoča tudi izjemno kakovost tiskovin.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Digitalni tiskalnik, ki ga uporabljamo je vrhunske tehnologije, ki nam omogoča tisk do 70 strani na minuto. V današnjem svetu so dobavni roki iz dneva v dan krajši in digitalni tiskalnik nam pri tem omogoča, da se določenih rokov držimo in jih upoštevamo skladno z željami naročnika. Prav tako nam omogoča širok nabor medijev, ki jih lahko upravljamo, in sicer vse do 350 g/m2.

digitalni tisk

Digitalni tiskalnik nam omogoča obojestranski tisk in krajši čas priprave na tisk. S tem še dodatno prihranimo čas v sami produkciji tiskovin za naročnike. Digitalni tiskalnik, ki ga uporabljamo nam omogoča izredno fleksibilnost, tako na cenovnem kot na produkcijskem področju digitalnega tiska in to štejemo kot veliko prednost. Velika prednost digitalnega tiskalnika je tudi učinkovitost na cenovnem področju.

Ker smo kot podjetje specializirani v izdelavo manjših naklad za naše stranke, nam pri tem digitalni tiskalnik definitivno pomaga, saj je digitalni tisk v tem primeru precej ugodnejši od drugih oblik tiska.

Zahvaljujoč tehnološkemu napredku nam digitalni tiskalnik omogoča tisk živih barv, ki so ekvivalentne grafični podobi, ki jo dobimo od strank. V preteklosti so bile barve ena izmed slabosti digitalnih tiskalnikov, vendar temu danes ni več tako. Digitalni tiskalnik nam ne omogoča tiskanje metalnih barv ter bele barve.

Vzorec za naročnika je zagotovilo za končno zadovoljstvo obeh strani posla. Digitalni tiskalnik nam zaradi svoje narave produkcije in tiska omogoča hitro izdelavo vzorcev, ki bodo ekvivalentni končnemu produktu, ki bo dostavljen naročniku.

VRSTE TISKOVIN

Digitalni tiskalnik lahko tiska različne vrste tiskovin po željah strank. Tukaj so zajeti:

Letaki različnih oblik in velikosti
Zavedamo se, da živimo v vedno bolj digitaliziranem svetu. Kljub temu pa imajo letaki ali t.i. »Flyerji« za oglaševanje še zmeraj izjemen pomen. Letaki so zelo nizkocenovna opcija oglaševanja in z njimi lahko dosežemo veliko množico. Ljudje imamo še vedno radi, da lahko stvar primemo v roko in na ta način dobimo informacije – letak je popoln način podajanja informacij o vašem podjetju in produktih. Letaki so lahko različnih dimenzij in takšna oblika reklame v tiskani obliki še vedno pritegne največ pozornosti.

Vizitke
Pošiljanje sporočil, datotek, podpisovanje dokumentov, celo sestankovanje se je v zadnjem času močno pomaknilo v digitalni svet. Vendar se tisti pomembni in resnični odnosi začnejo s stiskom roke in pogovorom na štiri oči. In na koncu seveda z izmenjavo vizitke v fizični obliki. Vizitke so danes še zmeraj najbolj oseben način posredovanja kontaktnih informacij. Pomagamo vam lahko tudi pri oblikovanju vpadljive vizitke, ki bo pritegnila pozornost.

Darilni bon
Imate podjetje s storitvami in bi želeli razširiti svojo ponudbo? Nimate ideje, kaj podariti za darilo. Na različne materiale lahko natisnemo darilne bone vašega podjetja ali pa čisto individualne darilne bone za osebno rabo.

Plakati
S pomočjo plakata lahko hitro, učinkovito in kvalitetno obveščamo veliko število ljudi. Z veseljem bomo ob vašem naročilu svetovali pri izbiri najbolj optimalnega papirja za vaše naročilo.

Vabila in voščilnice
Vabila so pomemben del vsakega dogodka, ki ga organiziramo. Vabilo je gostov prvi stik z dogodkom in že na podlagi le tega si bo o dogodku ustvaril pričakovanja. Naj bo vaše vabilo elegantno in odraža vaš poseben dan. Pomagamo vam lahko tudi pri oblikovanju različnih dizajnov po vaših željah.

Pri nas lahko naročite tudi:
• Vstopnice;
• Zloženke;
• Tisk fotografij;
• Menije za gostinsko industrijo in hotele;
• Dopisni papir in kuverte

MATERIALI

Digitalni tiskalnik nam omogoča tisk na širok spekter najrazličnejših materialov, kar se tiče gramature in same strukture papirja. Ena izmed ključnih zahtev za material je le ta, da je obstojen na višjo temperaturo (velja predvsem za dotisk kuvert). Vsekakor vam ob povpraševanju v podjetju svetujemo kateri material je za digitalni tisk vašega projekta najbolj primeren.

Na voljo so materiali vse do gramature 350 g/m2. Le ta se uporablja predvsem za vizitke, darilne bone, vabila in voščila. Glede na vaše zahteve vam lahko vzorec materiala tudi predstavimo ali pošljemo na vaš naslov. V podjetju imamo možnost digitalnega tiska na različne papirje: tanek, navaden, debelejši, recikliran, barvni, Prosojni, premazni, papir s teksturo, velum.

ALI JE DIGITALNI TISK PRAVA IZBIRA ZA VAŠ PROJEKT?

Kot tiskarna smo na tržišču prisotni že od leta 1993, zato nam dolgoletne izkušnje pri delu in sodelovanju s strankami omogočajo zelo dober servis. Ob povpraševanju bomo na vaša vprašanja odgovorili kar se da natančno in zajetno. Prav tako vam lahko ob nejasnostih pomagamo ter svetujemo.

Zavedamo se, da je zadovoljna stranka najbolj pomembna v poslu, zato smo naše ponudbe razširili tudi na digitalni tisk različnih tiskovin. S tem lahko našim strankam nudimo celosten servis, tako na področju nalepk, kot na področju tiskovin.

V kolikor je vaš projekt potreben realizacije, nam pošljite povpraševanje in prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali tudi v obliki digitalnega tiska.